Aktuellt

HÖST 2021

27 sep. 2021

En höstutställning med ett åttiotal verk av 21 konstnärer. Utställningen är öppen efter överenskommelse.
På bilden en målning i akryl , "Black Bird" (beskuren), av engelska konstnären Diane Griffiths.

Sommar '21

13 juli 2021

"In the Field of Lavendars" av engelska konstnären Layla Khani är ett av ett sjuttiotal konstverk som visas på Pictors sommarutställning- Utställningen är öppen fredag-söndag den 23-25 juli och därefter enligt överenskommelse.

Utställningen "(B)remain Friends"
1/5 - 23/5 20221

3 maj 2021

Utställningen öppen lörd-sönd 13-16 och Kristi Himmelsfärdshelgen torsd-sönd kl 13-16.
Bild/ Picture: "In the Valley" by Richard Shimell

1 maj för (B)remain Friends

31 mars 2021

Fyra månader senare än planerat öppnar vi utställningen (B)remain Friends. Nu sätter vi parantes runt B:et och poängterar det som återstår - remain. Så var det också tänkt och känt från början - med eller utan brexit - vänskapen består. Lördagen den 1 maj öppnar vi utställningen med de åtta från UK.

Läs bloggen om & se "Bremain Friends"

17 jan. 2021

Se utställningen "Bremain Friends" och läs om de åtta konstnärerna i Pictor's blogg. I färg , teckning och grafik skildrar var och en sin del av det brittiska landskapet - i Worchestershire, Devon, Buckinghamshire, Northamptonshire, Suffolk eller Fife.

Webbissage "Bremain Friends"

2 jan. 2021

Utställningen "Bremain Friends" med grafik och målningar av konstnärsvännerna i Storbritannien visas nu vår hemsida. Senare kommer utställningen som planerat att visas även på galleriet. Vi följer utvecklingen och återkommer till datum för detta.

Bremain Friends 2 Januari '21

27 dec. 2020

Med utställningen "Bremain Friends"  vill vi markera vårt fortsatta samarbete med konstnärsvännerna i Storbritannien nu när det är ett faktum att Great Britain lämnar den europeiska unionen. Vår vänskap försvinner dock inte med Brexit....