top of page

Vad vår hemsida sparar och bearbetar

Statistik

Vår hemsida sparar automatiskt uppgifter om IP-adress, när hemsidan besöks, om besöket sker via mobil eller dator, typ av webbläsare för  besöket, om besöket är återkommande, nyckelord och ingångssida - dessa uppgifter sparas för statistisk bearbetning.

 

Personuppgifter

Personuppgifter såsom namn, mailadress, i förekommande fall postadress, leveransadress, särskilda meddelanden och telefon sparas i samband med köp via vår webbshop och/eller önskan om nyhetsbrev från galleriet.

 

Kryptering

Känslig information som t ex kontouppgifter krypteras med hjälp av SSL och kan bara läsas av oss. Alla personuppgifter stannar hos oss och delas inte med tredje part.

 

Info/Radering

Den som vill veta vilka personuppgifter vi sparat har rätt att begära information om det. Personuppgifterna raderas på begäran. Uppgifter sparas så länge kunden/mottagaren av nyhetsbrev inte uttryckligen ber oss radera informationen.

Kakor/cookies

Vi lagrar information om erat besök på vår webbplats i form av små textfiler (s k kakor eller cookies). Detta för att vi ska kunna anpassa vår hemsida efter er webbläsare. Exempelvis kan man med hjälp av kakor skräddarsy formgivningen av webbplatsen så att den passar just dig. Varje gång du besöker en ny sida på vår hemsida skapas en textfil på din webbläsare som sedan kan hålla reda på dina sparade val, exempelvis hålla reda på vad du som kund har lagt i varukorgen när du handlar i vår webbshop. Enligt lagen om elektronisk kommunikation (LEK) har du som besökare rätt att välja om du ger samtycke till kakor eller ej innan de lagras och hämtas. För mer informaiton om kakor klicka här.

bottom of page