top of page

Bremain Friends 2 Januari '21

27 dec. 2020

Med utställningen "Bremain Friends"  vill vi markera vårt fortsatta samarbete med konstnärsvännerna i Storbritannien nu när det är ett faktum att Great Britain lämnar den europeiska unionen. Vår vänskap försvinner dock inte med Brexit och förhoppningsvis inte heller våra möjligheter att fortsätta att ställa ut dessa skickliga och uppskattade konstnärer. 


Våra vänner tillhör också den halva del av befolkningen som inte ville lämna EU utan stanna kvar, "bremain" i den europeiska gemenskapen.

 

"Catastrophe", "a nightmare", "so sad about it" är några av de uttryck som vi hört från vännerna - men också att de är glada för att "there are little ways to keep contacts with EU members alive"


Till utställningen har vi också fått några nya vänner. Carry Akroyd, som gjort litografien här ovan, är en av dem. Vi återkommer till en presentation av samtliga utställare i "Bremain Friends"


Utställningen kommer att öppnas i tre etapper - först digitalt på vår hemsida lördagen den 2 januari.  senare efter överenskommelse och så småningom på plats i galleriet.


Vi återkommer till nya datum för utställningen.

bottom of page